Facebook page

Ресторант

Ресторант „Екзотик“ предлага на своите гости изключителен комфорт в модерен стил, зала с 220 седящи места и открита панорамна тераса с 80 седящи места.
Един уникален ресторант, чиято просторна основна зала е остъклена от всички страни и независимо от това, в коя част сте се настанили, пред погледа Ви се открива невероятно красива гледка от височина към „Града на седемте тепета“!
Менюто, което предлага ресторантът е едно истинско кулинарно пътешествие за ценителите на изисканата кухня.
Със своите изтънчени вкусови комбинации, изящен вид и финес, ястията на нашия шеф- готвач представляват уникални произведения на кулинарното изкуство.
За нас, екипът на ресторант „Екзотик“ ще е огромна чест и истинско удоволствие да Ви посрещнем с „Добре дошли!“ и да Ви поканим да се потопите в света на тайните, които ще разкрият пред Вас нашите най- вкусни специалитети.

 

Лоби барът на Парк и Спа Хотел Екзотик, обслужващ както гостите на СПА център "Екзотик", така и гостите на външния басейн, предлага широка палитра от коктейли през летните дни и топлина и уют до камината през зимните месеци.
 

Снек барът на Парк и Спа Хотел Екзотик е разположен в центъра на самия парк, в сърцето на езеро и е едно от предпочитаните места за отмора в комплeкса.

Виж галерия...