Facebook page

Сватби и тържества

 

Скъпи младоженци,
Мечтаното от Вас сватбено вълшебство, в което два живота стават един, двама приятели- съпруг и съпруга, може да се превърне в красива реалност в  „Парк& Спа хотел Екзотик“! Започнете Вашия семеен живот с незабравим празник в ресторант „Екзотик“, а ние можем да съчетаем нашия професионализъм с уникалността на Вашите идеи!

 

Ресторант „Екзотик“ предлага на своите гости изключителен комфорт в модерен стил, зала с 220 седящи места и открита панорамна тераса с 80 седящи места.
Един уникален ресторант и единствен по рода си  в Пловдив и региона, чиято просторна основна зала е остъклена от всички страни и независимо от това, в коя част сте се настанили, пред погледа Ви се открива невероятно красива гледка от височина към „Града на седемте тепета“!
Менюто на ресторанта е богато и разнообразно, с ястия за всеки изтънчен вкус, а ценителите на доброто вино, наред с кулинарните вълшебства, могат да опитат и някое от нашите селектирани бутикови вина с марка “Windy Hills”.
Доверете се на богатия натрупан опит и професионализъм на екипа на „Парк& Спа хотел Екзотик“ в организирането и провеждането на сватбени тържества, семейни празници, рожденни дни или кръщенета.
Паркът на хотела предлага уникална възможност за организиране на изнесен сватбен ритуал и посрещане на гостите с чаша шампанско сред пищна зеленина и прохлада в летните месеци.

 

Виж галерия...