Facebook page

СПА

  

Почувствайте магията на Екзотиката в луксозната и дискретна атмосфера на Екзотик СПА!

Нашият висококвалифициран екип с дългогодишен опит не само в стандартните класически и лечебни масажи, а и в по- специфични области като рехабилитация, кинезитерапия, шиацу, арома и мануална терапия ще Ви накара да се отпуснете и изпитате радостта от прераждането на Вашето тяло.
СПА център "Екзотик" предлага на своите гости най- добрите условия за релаксираща спа почивка. Термалната му зона включва финландска и инфрачервена сауна, джакузи, студена стая, контрастни душове,  парна баня, релакс зона. 

Гостите на хотела могат да се възползват безплатно и от Римската ни баня, която е с температура на водата 35-40 градуса по Целзии. 
Екзотик СПА разполага и с вътрешен басейн с температура на водата 30 градуса по Целзии, както и външен басейн за летния сезон, фитнес зала, тенис на маса.
Почувствайте силата и  магията на Екзотиката на хамам масите, екзотична вана, римската баня с минерална вода, луксозната VIP стая, луксозните масажни стаи, където си взаимодействат различните елементи- ароматизиран въздух, вода, огън и земя.
Откраднете време само за себе си, забравете за проблемите на забързаното ежедневие и се отдайте на изкушенията, които Ви очакват в нашия Спа център.

 

Виж галерията: